Fagblogg

Hold deg oppdatert!

Fra salgsleder til administrerende direktør med Considium

8.6.2021 | Skrevet av Considium
  

Hilde Kristoffersen er en erfaren leder med mer enn 20 års erfaring fra ulike lederroller. I dag er hun administrerende direktør i Kesko Norge, morselskapet til Byggmakker og elektrogrossisten Onninen. Considium har vært med henne på reisen siden tusenårsskiftet.

– Considium har fulgt meg siden 2000, nesten hele voksenlivet mitt, sier Hilde lattermildt.

Da vi begynte å jobbe med Hilde hadde hun jobbet som salgsleder i tre år. Siden den gang har vi fått være med henne når hun har fått nye roller og arbeidsgivere.

– Når jeg har byttet selskaper, så har jeg kjent på behovet for å ha en sparringspartner. Considium har vært med meg hele veien fordi jeg stoler på dem, sier hun.

 

Ektefølt iver etter å ville hjelpe

Da vi spurte henne om hvorfor hun har valgt å samarbeide med oss over så lang tid, var hun rask til å trekke frem kjemi. Det som gledet oss litt ekstra, var at hun også opplever Considium som noen som bryr seg.

– Dere har en ektefølt iver etter å ville hjelpe. Følelsen av vi står sammen i det som kolleger; det opplever jeg som så ekte og fint. Da blir det mye enklere å åpne seg for tøffere problemstillinger, sier hun og legger til;

– Considium er et soleklart førstevalg for meg. De er to the point, på ballen og de bryr seg.

Folk vokser i sitt eget lederskap

Vi har bistått Hilde med mange forskjellige oppdrag gjennom årene, men en rød tråd er likevel mulig å finne; det handler om resultatledelse.

– Det gjelder både i forhold til metode, oppfølging og 1:1-coaching med lederne. Nå som jeg er i Kesko vil jeg påstå at vi allerede har fått et stort utbytte av arbeidsmetodikken – ikke bare i konsernledelsen, men også utover i organisasjonen, poengterer Hilde.

Hun er tydelig på at resultater kan være så mangt, men at hun ser en tydelig utvikling hos kollegene etter at de innførte resultatledelse som arbeidsmetodikk.

– Underveis ser vi at folk vokser i sitt eget lederskap, noe som sprer seg videre i organisasjonen. Det er noe av det første man legger merke til etter man begynner med resultatledelse.

ad-banner
Relatert innhold: Insider